ثبت نام
ثبت نام
بازیابی کلمه عبور
یک کلمه عبور برای شما ایمیل خواهدشد
فهرست خبرهای مرتبط با موضوع:
دانش مدیریت
آخرین و جدیدترین اخبار دانش مدیریت بروزترین تحلیل های مدیریت اقتصادی گزارش ها و پیش بینی های روز دانش مدیریت خبرهای داغ دانش مدیریت تازه ترین تحولات دانش مدیریت
فرمول برندسازی دانشبنیانها
بحث از برند یا نشان تجاری در ایران سابقه چندانی ندارد و عمر آن شاید همین یک دهه اخیر باشد، اما امروز بحث از برندسازی برای هر محصول، خدمات و حتی چهرههای فرهنگی و سیاسی در اذهان مردم جای خود را بازکرده و کمتر کسی است که حداقل یکبار…
برای یک زندگی ایدهآل چقدر پول لازم است؟
یک مطالعه گسترده که بر روی حدود ۸ هزار نفر در ۳۳ کشور جهان انجام گرفته است نشان میدهد اکثر افراد به ثروتی به نسبت کم در حد ۱۰ میلیون دلار برای داشتن یک زندگی ایدهآل راضی هستند، البته به استثنای آمریکاییها.
سقوط جف بزوس به رتبه سوم ثروتمندان جهان
جف بزوس با ضرر ۲۰.۵ میلیارد دلاری به رتبه سوم فهرست ثروتمندان فوربس سقوط کرد. ارزش خالص بنیانگذار آمازون به ۱۵۰.۱ میلیارد دلار کاهش یافت زیرا سهام این شرکت با مشکل مواجه شد.
چشمانداز مدیران در حوزه امنیت سایبری چه تغییراتی میکند؟
کارشناسان شورای فناوری مجله فوربس، تحولات اخیر امنیت صنعتی و تجاری در حوزه فناوری را بررسی کرده و درباره انقلاب پیشرو در امنیت سایبری پیشبینیهایی کردهاند. آنها به تکنولوژیهای جدید و چالشهای امنیتی تازهای که با خود میآورند، اشاره…
شخصیتهایی که جهان را تغییر دادند
«نیوزویک» لیستی از نوآورترین افراد جهان را منتشر کرد. از جمله ایلان ماسک بنیانگذار تسلا و اسپیس ایکس، کاتالین کاریکو میکروبیولوژیستی که زمینه تولید واکسن کرونا را فراهم کرد یا مدیر ارشد نتفلیکس که استراتژیهای او به خلق سریال Squid Game…
برگزاری نخستین دورهٔ تربیت مدیران و رهبران آينده برای زنان جوان در پرتغال
نخستین دورهٔ تربیت مدیران و رهبران آينده برای زنان جوان اخیرا در لیسبونِ پرتغال برگزار شد و ۲۷ شاگرد این طرح تابستانی، دخترانی کنجکاو و بلندپرواز از سراسر اروپا بودند که میخواهند در حوزهٔ فناوری دیجیتال کارآفرین و مدیر باشند.
آیا پیش بینی ایلان ماسک درباره آینده بازار محقق می شود؟
ایلان ماسک پیشبینی کرده که در آیندهای نه چندان دور دیگر انسانها تن به انجام کارهای فیزیکی نخواهند داد و ناگزیر باید ایفای نقش روباتهای کارگر را در بازار کار پذیرفت؛ سه دلیل وجود دارد که این پیشبینی او را منطبق بر روندهای تازه…
نکات مهم قبل از سرمایهگذاری در بازار ارزهای دیجیتال
سارا راتنر (Sara Rathner) کارشناس شرکت خدمات مالی نِردوالت (NerdWallet) برای خبرگزاری آسوشیتدپرس مطلبی آموزشی در مورد سرمایهگذاری در بازار رمزارزها نوشته است که برگردان آن را میخوانید:
نتیجه عدم مدیریت منجر به فرار مغزها از کشور میشود
یک کارشناس بازار کار معتقد است: با این شیوه آموزش در کشور به ویژه در مقطع تحصیلات عالی و گسترش بی رویه دانشگاهها به صورت کمی و در مقابل پذیرش دانشجو در رشتههای مختلف بدون توجه به نیازهای بازار کار و همچنین نیازمندی مراکز تحقیقاتی و علمی،…
تاجری که به طور غیر منتظره ای کارمندان خود را غافلگیر کرد
یک کارآفرین عرب ساکن طائف به کارمندان خود اتومبیل های جدید مدل 2021 پاداش داد.
نگذاریم از پیچیدگی فنی معاملات عمومی سوءاستفاده کنند
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: اینک به بهانه «طرحهای عمرانی نیمهتمام» و با نام «لایحهی مشارکت عمومی و خصوصی»، پرمفسدهترین بخش حکمرانی ( یعنی «معاملات دولتی») را به اتاقهای تاریکتر حکمرانی میبرند. بنابراین خود را…
۲۱ جمله الهام بخش از ۲۱ مدیر موفق
صنعت فناوری در حال رونق است و همه ما را به سمت یک انقلاب صنعتی جدید سوق میدهد. برای کسانی که امیدوارند بتوانند به موفقیت برسند و به یک مدیر موفق در فناوری تبدیل شوند، هیچ میانبری بهتر از گوش سپردن به سخنان افراد موفق در این عرصه وجود…
راغفر: فساد در تخصیص منابع و ارز شکل میگیرد
یک کارشناس اقتصادی درباره تحقق شعار سالجاری با بیان اینکه برای ارتقای تولید باید نظام بانکی و مالیاتی اصلاح شود، گفت: اولین اقدامی که دولت بعدی باید انجام دهد رساندن دلار به ۱۰ هزار تومان است.
یک کارآفرین ایرانی اولین توییت جک دورسی را از آن خود کرد
یک کارآفرین ایرانی با پرداخت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار، مالکیت نخستین توییت تاریخ از «جک دورسی» بنیانگذار توییتر را از آن خود کرد.
سر بریدن عدالت به اسم عدالت
عدالت، این مفهوم نامآشنا سالهای متمادی است که بر سر زبان مقامات و حکمرانان میچرخد و به بهانه حمایت از اقشار کمدرآمد با دخل و تصرفهای بسیار در منابع و ثروتهای اجتماعی همراه شده است.
افزایش نرخ ارز حیثیت مجلس را نشانه گرفته است
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: برخی مانند سی ساله گذشته همچنان برای پیشبرد اهداف خود پشت عنوانهای جذاب پنهان میشوند مثلا ژست حمایت از رهبری را میگیرند و چون ایشان گفتند اتکا به برداشت از صندوق توسعه ملی باید کاهش یابد،…
تاثیر پاندومی کرونا بر موضوع جهانی شدن
احسان آذرینیا : سال گذشته میلادی همزمان با تداوم بحران کرونا، یکی از موضوعاتی که بسیاری از کارشناسان به آن توجه کردند موضوع جهانیشدن و تاثیر همهگیری بر آن بود. درباره این تاثیر دیدگاههای مختلف مطرح شده و عدهای از کارشناسان معتقدند…
پیشروی آسیا و اقیانوسیه با پیمان «مشارکت اقتصادی جامع منطقهای»
پیمان مشارکت اقتصادی جامع منطقهای (RCEP) یک توافقنامه تجارت منطقهای بین ۱۰ کشور عضو انجمن همکاریهای جنوب شرق آسیا (آسهآن) متشکل از مالزی، اندونزی، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، کامبوج، لائوس، میانمار، ویتنام و برونئی و پنج کشور از شرکای…
پیر کاردین یکی از بزرگان دنیای مد درگذشت
«پیر کاردین» طراح لباس ایتالیایی اصل که در فرانسه زندگی میکرد. او در ٢٩ دسامبر ٢٠٢٠ در اثر کهولت سن درگذشت.
جزئیات ۱۰۵ پروژهای که سه هدف راهبردی را در کسب و کار دنبال می کنند
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی، جزئیات ۱۰۵ پروژهای که سه هدف راهبردی چون «ایجاد شفافیت»، «رونق» و «منصفانه بودن» محیط کسبوکار دارد را تشریح کرد.
بهداشت روانی جامعه در گروی اقتصاد است
باید باور کنیم که روح و روان یک جامعه علاوه بر این که نیاز دارد ارتقاء معنوی پیدا کند ، نیازمند تغذیه خوب اقتصادی نیز می باشد ؛چه بسا این تغذیه به مراتب بهتر و سازنده تر خواهد بود ، چرا که وقتی روح و روان و فکر یک فرد بر اثر مشکلات اقتصادی…
روایت “کیسینجر” از آمریکای بایدن
هنری کیسینجر، وزیر خارجه اسبق آمریکا طی سخنانی در اجلاس اقتصادی WELT در پاریس گفت: مهمترین مشکلات کنونی ایالاتمتحده، نارضایتیهای موجود در خاک این کشور است و از این جهت دو چالش مهم برای رئیسجمهور آتی وجود دارد. او در عین حال هشدار داد که…
ریشههای نظم سیاسی از دوران پیشا انسانی تا انقلاب فرانسه
از آنجا که فرانسه هیچ اصل مبتنی بر رضایتی را مورد تایید قرار نداده بود، مالیاتها باید با زور جمعآوری میشد. دولت هرگز قادر به جمعآوری بیش از ۱۲ تا ۱۵ درصد از تولید ملی در قالب مالیات طی همین دوره نبود و اغلب هم بسیار کمتر از آن بهدست…
اعتماد مردم به بازار سرمایه نباید مخدوش شود
حجم نقدینگی چنان در اقتصاد ایران افزایش یافته که موج سیلآسای آن به سمت هر بازاری میرود، دلنگرانی برای ویرانی به همراه میآورد. اقتصاددانان و فعالان اقتصادی از حداقل یکسال قبل بارها به دولت هشدار دادند که برای این وضعیت فکری اساسی…
جف بزوس بار دیگر ثروتمندترین فرد جهان شد
نشریه فوربس طبق روال گذشته اقدام به معرفی ثروتمندترین افراد جهان کرد که بر این اساس و تا پایان ماه آوریل، جف بزوس موفق شد بار دیگر به عنوان ثروتمندترین فرد جهان معرفی شود.
عقبماندگی کشور از اهداف سند هوافضا
دکتر محمد همایون صدر امروز در هجدهمین کنفرانس ملی انجمن هوافضای ایران که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به وضعیت توسعه فناوریهای هوایی و فضایی در کشور، افزود: در حال حاضر شاهدیم که اعتبارات این حوزه به سازمانی اعطا، ماموریتها به…
چرا دولتها در ایران از شجاعت لازم برای اصلاحات اقتصادی برخوردار نیستند؟
چرا دولتها در ایران از جسارت و شجاعت لازم برای انجام اصلاحات اقتصادی برخوردار نیستند؟ این پرسش در وضعیت فعلی که اقتصاد ایران از هر طرف تحت فشارهای فزاینده قرار گرفته است، بیش از پیش از سوی بسیاری از کنشگران اقتصادی مطرح میشود و مسوولان…
ماهیت مدیران سازمانهای چابک
در پیمایش مکنزی از ۲۵۰۰ نفر از شرکتهایی با اندازهها، تخصصهای کارکردی، صنایع، مناطق و جایگاههای سازمانی مختلف، ۳۷درصد از پاسخدهندگان اعلام کردند سازمانهایشان در حال اجرای «تحول چابک» در سطح شرکت هستند و ۴درصد نیز اعلام کردند که…
آنچه در “اقتصاد ایران” اتفاق افتاده است
آنچه که در ایران اتفاق افتاده این است که اقتصاددانان را از دولتها کنار گذاشته اند. به عنوان مثال الان در همین دولت دوازدهم که نگاه کنید میبینید هیچ اقتصاددانی حضور ندارد. مجلس هم از همین مشکل رنج میبرد. چندین دوره است که اقتصاددان برجسته…
شفاف سازی گم شده اقتصاد ایران!
اشتباهات سیاستگذاری دولت در شش ماهه اخیر آنقدر فاحش بوده که کمتر کسی به بهبود وضعیت از طریق تغییر سیاستگذاری اقتصادی امیدی دارد. البته بایستی بپذیریم که برای حل برخی مشکلات دیگر دیر شده است ولی همچنان فضا برای شفافسازی مهیا است و البته…
منشأ سیاسی طغیان تورم چیست؟
بنابه گفته یک مطالعه تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۸ صورت گرفته است، وقتی یک کشور سیستم حقوقیاش از بین میرود، تورم در آن سر به فلک میکشد. حتی اگر حاکمیت قانون تنها در چند بخش ضعیف باشد، در نهایت با آن نوع روسای بانک مرکزی روبهرو میشود که دیگر…
حکمرانی مناسب علت رشد اقتصادی است نه معلول آن
بررسیها نشان میدهد که «اصلاحات اقتصادی»، «حکمرانی مناسب» و «سیاستگذاری موثر» استونی از ابتدای استقلال، عامل شتابدهنده به رشد اقتصادی در این کشور بوده است. در طرف مقابل، «فساد گسترده»، «آزادی اقتصادی پایین و دموکراسی نامناسب»، «عدم…
اقتصاد ایران گرفتار چاه سیاست شده است
در این شرایط کار خاصی نمیتوان انجام بدهد چرا که وضعیت سیاسی عملا اقتصاد را زمینگیر کرده و امکان انتخاب مسیر صحیح را از ما گرفته است. در واقع در مقطع فعلی با سیاستگذاریهای متعارف یا غیرمتعارف نمیتوانید معجزه کنید، چون به قول آقای نیلی در…
سن مدیریت در کشور ۴۸ سال است
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: سال گذشته سن متوسط مدیریت در کشور ۴۸ سال بود که در برنامه ششم توسعه این عدد به ۴۰ سال میرسد.
در حوزه های اقتصاد و صنعت نیاز به یک خانه تکانی جدی داریم
علاوه بر سیاسیکاری مسئولان که کشور به شدت از آن آسیب دیده است، از مدیران دولتی که فهم درستی از اهمیت فناوری و روشهای درست صاحب آن شدن را ندارند و خودباور نیستند، ضربههای زیادتری خوردهایم.